O nama

Svjetska zdravstvena organizacija (World Health Organization, WHO) navodi da je „zdravlje stanje potpune tjelesne, mentalne i društvene dobrobiti, a ne samo odsutnost bolesti ili slabost”.


Holističko zdravlje podrazumijeva cjelovit pristup zdravlju i liječenju koji uključuje tijelo, um i dušu, kao i ekološke kvalitete svakodnevnog života. Holistički pristup Vas podsjeća na to da se cjelina ljudskog organizma sastoji od mnogo međusobno ovisnih dijelova; stoga, kad je jedan dio izvan ravnoteže ili zanemaren, to utječe i na ostale dijelove.


Holističko zdravlje velik dio skrbi o zdravlju stavlja u ruke pojedinca, putem svjesnih i informiranih izbora, samoučenja, obrazovanja i načina života u skladu s okolinom /prirodom.Zdravlje i iscjeljenje zahtijevaju osobni izbor, promatranje i predanost. To znači da se valja prilagoditi vlastitom iskustvu i naučiti što pogoršava simptome, a što djeluje blagotvorno i hrani cijelo Vaše biće.


Prednosti integriranja holističkih zdravstvenih praksi u Vaš svakodnevni život su mnogobrojne, od smanjenja raznih upala u tijelu i ublažavanja stresa uz uporabu dodataka prehrani ili kvalitetnijeg izbora namirnica, do svakodnevne prakse joge i meditacije koje će snažno ubrzati procese ozdravljenja i donijeti osjećaje cjelovitosti života.Koncept 5 elemenata nudi širok izbor holističkih zdravstvenih tretmana i protokola povezan s mnogim tradicijama i znanjima iz cijelog svijeta. Pronalaženje modaliteta koji odgovara Vama osobno i koji funkcionira s bilo kojim drugim medicinskim tretmanom ili lijekovima naša je zadaća.


Poznato je da su u nekim slučajevima pojedine drevne holističke zdravstvene prakse već uključene u standardnu medicinsku skrb. No sve se više ljudi odlučuje upotpuniti konvencionalne tretmane holističkim praksama života, što je poznato kao komplementarna ili integrativna medicina.

Dr. med. Jeannette Gjurić

Dr. med. Jeannette Gjurić

Dr. med. Jeannette Gjurić, specijalistica je anesteziologije, reanimacije i intenzivne medicine te tradicionalne kineske medicine.
Više

Tomislav Karamatić

Tomislav Karamatić

Certificirani instruktor meditacije Chopra centra.
Više

Iva Gjopar

Iva Gjopar

Ivina ljubav prema pokretu krenula je od malih nogu otkada se bavi gimnastikom, pilatesom i raznim vrstama plesa.
Više

Margareta Babić

Margareta Babić

Margareta je mlada i ambiciozna kozmetičarka.
Više

Maja Badovinac

Maja Badovinac

Maja Badovinac po struci je kozmetičarka te ima položen majstorski ispit.
Više

Iva Gjopar

Iva Gjopar

Ivina ljubav prema pokretu krenula je od malih nogu otkada se bavi gimnastikom, pilatesom i raznim vrstama plesa.
Više