Candida – testiranje i liječenje biorezonancom – kandida dijeta

Postoje teme u medicini koje se uvijek nanovo ponavljaju i o kojima se nikada dovoljno ne može napisati. Jedna od takvih je i candida albicans, priča o gljivi kvasnici koja se može naći doslovce svugdje u ljudskom organizmu. Sve je dobro dok dobre bakterije i kandida žive u simbiozi i harmoniji, međutim danas se sve češće događa da se ova kvasnica otme našoj kontroli. Užurbani način života, kriva prehrana, stres, lijekovi, sve to pogoduje da se jednog dana nađemo u situaciji s mnogobrojnim nejasnim simptomima koji nam znatno ometaju našu svakodnevnicu.

Svako se jutro budimo umorni, gotovo trenutačno zaboravljamo što smo upravo htjeli napraviti, želudac i crijeva ne rade kako spada, ponekad smo napuhnuti kao nogometna lopta, a osip po koži se intezivira upravo kada ste trebali zablistati na večeri. Na kraju Vas od svega još počne svrbiti na različitim mjestima, a onda ljutnja što je sve krenulo naopako ustupi mjesto depresiji. Izmučeni od cijelog dana, legnete u krevet i onda još ne možete spavati. Prepoznajete li se u navedenim situacijama?

Lista simptoma povećane razine candide albicans

Lista je podulja i vrlo se često dogodi da ne bude prepoznata. Ukoliko imate i najmanju sumnju da se i vaša candida aktivirala, najbolje je da potražite savjet u našem centru za biorezonancu. Na raspolaganju nam stoji vrlo sofisticirana i jako osjetljiva metoda dijagnostike biorezonancom. Pregledom ćemo ustanoviti da li je razina candide povišena te koji je uzrok ovog disbalansa. Upravo zato što imamo holistički pristup rješavanju problema candide u mogućnosti smo djelovati izuzetno efikasno. Testiranje biorezonancom u ovom slučaju obuhvaća i testiranje namirnica koje smijete konzumirati i te spoznaje treba svakako uklopiti u candida dijetu. Nakon detaljnog testiranja biorezonanca se primijenjuje i u terapijske svrhe. Prilikom svakog dolaska kontroliramo razinu candide i prilagođavamo terapiju. Ukoliko se pridržavate svih uputa koje ste dobili za terapiju candide, možete se za nekoliko tjedana osloboditi svih neugodnih i kompleksnih simptoma.

Možda će vas i ovo zanimati