Dva tretmana koja koriste najbolju tehnologiju

Naša koža svakodnevno je pod utjecajem okolišnih čimbenika, prehrane i namirnica koje konzumiramo. Na stanje kože uvelike utječe i naše raspoloženje te ostali vanjski čimbenici poput nečistog zraka. Sve to u značajnoj mjeri može postati okidač za određena kožna oboljenja i nepravilnosti. Koncept 5 elemenata pruža niz tretmana kojima se uspješno liječe nepravilnosti i bolesti kože poput psorijaze i ekcema te tretmane estetske medicine kojima se ojačava tonus kože i dijelova lica.

Tretmani lica:

Održavanje mladolikog izgleda lica i kože u današnjem svijetu mnogima je imperativ, bilo iz estetskih ili zdravstvenih razloga. Kako bismo bili sigurni koji tretman je idealan izbor za Vas, u centru 5 elemenata nakon razgovora i savjetovanja, stručnjaci zajedno s klijentom odlučuju koji tretman je potreban. Izbor se vrši na temelju poznavanja specifičnih potreba kože i eventualnih oštećenja koja se pojavljuju na njoj. 

Dva najpoznatija tretmana lica koja su čest izbor klijenata su Venus Viva nanofrakcija i TriBella.

Venus Viva tretman:

Venus Viva nanofrakcija djeluje na površinu kože s mikroiglicama kojima se u površinski sloj kože oslobađa radiofrekventna energija. Takvom energijom stvaraju se sitne mikroderme koje prirodno zacjeljuju. Ovim se postupkom popravljaju znakovi oštećenja kože vidljivi na površini kože. Tretman djeluje na intenzivno zatezanje kože, potiče sintezu kolagena te korigira reljefne nesavršenosti i smanjuje ožiljke. Idealan je za tretiranje ruku, bedara, trbuha, leđa, bokova i stražnjice. Potpuno je bezbolan tretman, ne pruža osjećaj nelagode, nije potrebno vrijeme za oporavak i rekuperaciju. Ukoliko se tretman radi na licu, svoju omiljenu svakodnevnu skincare rutinu možete primijeniti već 24 sata nakon tretmana za obnavljanje kože.

TriBella tretman

TriBella tretman je tretman kojim se koža pomlađuje. Platforma na kojoj se tretman obavlja je već spomenuti Venus Viva uređaj.  Metoda se bazira na tri jedinstvene tehnologije. Prva tehnologija je intenzivno pulsirajuće svjetlo poznatije kao IPL. Svjetlo ublažava oštećenja uzrokovana UV zračenjem, takozvane hiperpigmentacije. Ublažava vidljiva oštećenja kože,  smanjuje vidljivost kapilara, ujednačuje boju tena te ublažava akne na problematičnoj koži. Druga tehnologija naziva nanofrakcijska radiofrekvencija koristi elektrode koje usmjeravaju energiju ispod vanjskog sloja koža i tako smanjuje ožiljke, ili strije ako se tretman vrši na tijelu, pomaže kod proširenih pora, poboljšava se stanje osjetljive kože kod kroničnih upala kože i rosacee. Posljednja tehnologija zove se multipolarna radiofrekvencija uz pulsirajuće magnetno polje. Ova tehnika brzim zagrijavanjem stimulira stvaranje kolagena, glavnog proteina zaslužnog za strukturu kože. Metoda je potpuno neinvazivna, a kombinacija tri moćna nekirurška tretmana potiče sintezu kolagena i elastina te  djeluje u sva tri sloja kože tako što obnavlja, ujednačava te potiče bolji tonus kože čineći je zategnutijom.

Individualnim pristupom svakom pacijentu maksimalno posvećujemo pozornost kako bismo bili sigurni da će odabrani tretmani postići željeni učinak. Poboljšanje stanja kože najbolje se postiže  zajedničkim trudom klijenta i stručnjaka koji vrše tretman. U našem centru možete nam se s punim povjerenjem prepustiti u ruke i uživati u tretmanu.

Možda će vas i ovo zanimati