Escherichia coli – biorezonanca u dijagnostici i liječenju

Spadate li i Vi u onaj dio većinom ženske populacije koji svako malo ima problema s infekcijama mokraćnog sustava – Escherichia coli? Probali ste već gotovo sve, a dosadni simptomi se ponovno pojavljuju? Pokušajte onda jednu novu, prirodnu kombinaciju koja ima jako visoki postotak uspješnosti – biorezonanca u kombinaciji s fitoterapijom.

Infekcija mokraćnog sustava Escherichia coli

Najčešći uzrok ove infekcije je Escherichia coli, bakterija koja naseljava naš probavni sustav, proizvodi vitamin K i na taj način štiti od ostalih «zločestih» bakterija. Nažalost, suvremeni način života jako utječe na količinu te bakterije u našem tijelu. Problemi nastaju kada se ona razmnoži i naseli u mokraćnom sustavu i nastane disbalans. Bakterija tada počinje lučiti toksine koji stvaraju dobro poznatu kliničku sliku, pečenje pri mokrenju, bolove u leđima i području mjehura, temperaturu, glavobolju, opću malaksalost. Ova se bakterija izuzetno lako prilagođava i mutira. U svom razvojnom ciklusu ukopava se u sluznicu razvijajući tzv. biofilm na koji ne djeluje niti jedan antibiotik. U praksi se onda vrlo često događa da se razvijaju recidivi i rezistencije na ovu bakteriju sa svim svojim posljedicama.

Escherichia coli – liječenje i biorezonanca

Iz svih navedenih razloga preporučujemo Vam što prije potražiti stručnu pomoć. Prilikom prvog posjeta detaljno ćemo Vas pregledati, uzeti anamnezu i napraviti preciznu dijagnostiku najsuvremenijim BICOM aparatom za biorezonanciju. Obzirom da Vas upalni simptomi jako opterećuju provest ćemo odmah i prvu terapiju biorezonacom. Ovisno o jačini upale terapiju ćemo provesti u manjim vremenskim razmacima, ukoliko je potrebno doći ćete i svakodnevno na terapiju biorezonancom. Prekontrolirat ćemo i probavni sustav i ukoliko je potrebno i taj dio organizma ćemo uključiti u terapiju. Najbolji rezultati se postižu u kombinaciji s fitoterapijom i tu također postoji mogućnost putem biorezonance prekontrolirati koje su biljke najpovoljnije za terapiju. Ukoliko se pridržavate naših uputa, simptomi i infekcija vrlo brzo nestaju.

 

Možda će vas i ovo zanimati