Ultratone DreamShaper – za mladoliki i svjež izgled lica

Pomlađivanje lica rezultat je djelovanja na kvalitetu kože, bore i gubitak tonusa. Ultratone DreamShaper omogućava cjelokupni pristup njezi lica. Ovaj inovativni uređaj kombinira terapiju električnim impulsima koji rade na principu raznih programa biostimulacije i lumiterapije koja se bazira na specijalnim efektima boja i svjetla na organizam.

Za što se koristi Ultratone DreamShaper?

Pomlađivanje lica ovim aparatom posljedica je toniziranja tkiva, smanjivanja masnoće, detoksa organizma, zatezanja kože i jačanja muskulature. Kombinacijom naprednih tehnologija, Ultratone DreamShaper nudi programe za točno određenu problematiku kože.

  • Pruža nekirurški facelifting: prirodna Ultratone Bioenergija pomlađuje lice, poboljšava tonus kože i djeluje na opuštenu kožu, ostvarujući efekt liftinga lica.
  • Ublažava bore: program namijenjen ublažavanju bora doprinosi revitalizaciji kože, djeluje na mišiće i tkiva, stimulirajući tako pojačanu proizvodnju kolagena. Blagom stimulacijom i masažom, potiče se obnova stanica i ubrzava regeneracija kože. Mlade stanice kože migriraju na površinu, koža postaje napetija i zaglađenija, a bore su umanjene.
  • Intenzivno hidratizira: elektroporacijskim učinkom Ultratone Ultrawave DreamShaper, aktivni sastojci prodiru duboko u kožu, osiguravajući tako intenzivnu hidrataciju i zdraviji, blistaviji izgled lica. 
  • Regenerira kožu: posebno razvijeni Ultracell signali pružaju dugotrajni regenerirajući učinak, čineći kožu čvršćom i otpornijom. 

Tko su kandidati

Ultratone DreamShaper namijenjen je osobama koje žele pomladiti svoje lice, ali i svima onima koji žele poboljšati kvalitetu kože, vratiti licu blistavost, zdravi sjaj i svježinu. Posebno prilagođeni programi djeluju na različite probleme – od bora i opuštene kože do problema kože sklone aknama. 

Opis tretmana

Nakon pregleda kože, odabire se program namijenjen postizanju željenih rezultata. Ugodan, opuštajući tretman traje 30 do 90 minuta, a sastoji se od stavljanja specijalnih elektroda na točno određena mjesta.

Što nakon tretmana

Nakon tretmana nije potreban oporavak i odmah se možete vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Za postizanje najboljih rezultata, tretman se preporučuje napraviti 12 puta u razmaku od nekoliko dana, ovisno o tome koji se dio lica tretira.

Rezultati

S Ultratone DreamShaperom možete očekivati izvrsne rezultate s obzirom na navedene probleme kože. Prvi rezultati vidljivi su nakon 6 tretmana, a kod gotovo svih pacijenata već nakon prvog tretmana uočava se napredak – blistavija koža i svježiji izgled lica.

Možda će vas i ovo zanimati