Drugačiji pristup liječenju alergija

U današnje vrijeme alergije postaju sve rašireniji problem. Tegobe koje alergičari osjećaju sve su izraženije, snažno utječući na njihov svakodnevni život.

Najnoviji podaci govore da oko milijun ljudi u Hrvatskoj svaki dan vodi borbu s vrlo neugodnim simptomima različitih vrsta alergija. Smatra se da alergije nastaju kao posljedica povećane osjetljivosti imunosnog sustava. Sklonost alergijama je nasljedna, što znači da u organizmu postoji potencijal koji se u određenim okolnostima aktivira.

Organizam stvara antitijela na specifične antigene (alergene), te se aktiviraju stanice koje proizvode histamin i druge neurotransmitere koji dovode do alergijskih reakcija. One mogu biti vrlo raznolike – od kihanja, vodenaste sekrecije iz nosa i suzenja očiju do otežanog disanja, povećane tjelesne temperature i, u najtežim slučajevima, anafilaktičkog šoka.

Klasična medicina nažalost ne rješava uzrok ove bolesti, već samo ublažava simptome. Jedna od najuspješnijih neinvazivnih i prirodnih metoda liječenja alergijskog poremećaja je biorezonanca. Zasniva se na principu elektromagnetskih frekvencija, regulira poremećenu komunikaciju među stanicama i vraća staničnu ravnotežu narušenu toksinima, virusima, bakterijama, stresom i lošim prehrambenim navikama koji uzrokuju vrlo šaroliku paletu simptoma bolesti.

Terapiji uvijek prethodi detaljna dijagnostika kako bi se utvrdile sve poremećene frekvencije. Tek na temelju vrlo preciznih informacija o stanju organizma pristupa se liječenju. Budući da je debelo crijevo najveći imunosni organ u tijelu, disfunkcije organizma na koje nailazimo često su povezane s disbiozom crijeva i poremećenim crijevnim mikrobiomom.

Terapija je ciljana i individualizirana. Obuhvaća biorezonantnu terapiju, pravilnu prehranu, uzimanja pre- i probiotika, a po potrebi i fitoterapiju. Nakon nekoliko tjedana postižu se zadovoljavajući i vrlo ohrabrujući rezultati. Tretmani su potpuno bezopasni i mogu se primjenjivati čak i na bebama.

 

Možda će vas i ovo zanimati