Alqvimia

RITUAL SENZUALNOSTI 120 min

Yin polarity za žene, inspiriran najženstvenijim cvijećem. Ovim ritualom promijenit ćete svoj način hodanja kroz život.

Osjećat ćete se ljepše, senzualnije, zavodljivije, vitalnije, kreativnije…..Više ćete voljeti sebe i bit ćete sigurniji u sebe. Dopustite da Vas zavedu mirisi ruže, jasmine i nerolija, i povežite se sa svojom senzualnošću.

QUEEN OF EGYPT 90 min – EGIPATSKA KRALJICA

Zaslužujete se osjećati kao kraljica. Ovaj ritual ljepote izvodi se sa solju i blatom Mrtvog mora, s egzotičnim mirisima i nježnim nijansama tamjana i smirne.

Pomladit će Vašu kožu vraćajući joj ljepotu i prirodnu privlačnost, te tako osnažiti Vaše samopouzdanje i unutarnju snagu. Dopustite da Vas zavede enigmatična aroma inspirirana kraljicom Kleopatrom, jednom od najfascinantnijih žena u povijesti.

ETERNAL YOUTH 120 min- VJEČNA MLADOST

Mladost je stanje duše. Postiže holistički sklad tijela, uma i duha, te oporavlja i vraća vitalnost i blistavost mladosti.

Već od prve seanse osjetit ćete Svjetlost: vidjet ćete je na svom licu i na svojoj koži, i zračit ćete je oko sebe.

Ovaj ekskluzivni luksuzni ritual spaja tehnike orijentalne masaže, snažno svjetlo bijelog kvarca i učinkovita svojstva naše Eternal linije proizvoda.

THE CITRUS FRUIT JOY RITUAL 90 min – RITUAL MLADOSTI UZ AGRUME

U ovom ritualu klijent tijelom i umom uranja u carstvo stimulirajućih parfema, s čistim aromama i ekskluzivnim teksturama. Uronite u more spokoja i blagostanja, i opustite se uz tretman koji se temelji na revitalizirajućim svojstvima agruma.

Ovaj jedinstveni ritual njege lica i tijela hidratizira, regenerira i uravnotežuje kožu, istovremeno je tonirajući i dubinski hraneći.

Možda će vas i ovo zanimati